Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LR

(ne)Bureš už téměř dosáhl očividně toho hlavního, proč přestal nespolehlivé politiky podplácet a rozhodl se si zaplatit vlastní politickou kariéru. Pokračování dotací na svá řepková pole a fabriky.

Dotace na jeho zemědělské podnikání další pak má jisté z Brusele, kvůli tomu se řízení svých firem "vzdávat" nemusel, že....

1 0
možnosti
Foto

Souhlas

Jen dodám:

Co kdo čekal od hnutí ANO jiného?

Pro to stát se dobrým primátorem musí být určitá politická průprava. Odborností politika je být politik. Ministr, primátor,poslanec... nemusí být právník, ekonom, nemusí být expert na danou problematiku.

Musí mít vize a musí být schopen si pro své vize zajistit experty, kteří řeší odborné části návrhů. musí umět řídit tým, vyjednat pro návrhy stranických expertů podporu a hlavně umět komunikovat s medii, veřejností a politickými spojenci i konkurenty.

Na to fakt hesla typu prostě uděláme a označování lidí za " d..." nestačí.

5 0
možnosti
PK

P39a51v17e50l 30K12u50l75a

29. 3. 2015 15:50

Já to Babišovi také nezávidím. Já mu to přeju ;-D

10 1
možnosti
Foto

Nepatříte snad k těm, kteří doufají v to, že se jednou při tom všem vyhazování splete a vyhodí sám sebe? No, pravda, pořád říká, že není politik. Nevím zda ho někdo varoval, že existuje něco jako politické propadliště. Škarohlídi se najdou všude. Mnohdy i ve vlastní straně. Pardon. Hnutí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 218
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2345x
Autor petice "Chceme levnější benzín a naftu". Případnou podporu můžete vyjádřit na www.petice24.com. Předseda Občanského sdružení PATRIOT CZ.

Seznam rubrik