Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M28i79l47a59n 51K57e14s13l

19. 5. 2015 18:08

Když to tak čtu,tak si říkám-jak by to asi vypadalo u nás,kdyby nedej Bože,vypukla válka?Nemyslím,že jinak než na Ukrajině.Tam také hrdě manifestovali a prohlašovali jak zatočí s Rusy.A výsledek -  na frontě ranění a padlí - za frontou najednou jen štáckripli neschopni vojenské služby,studenti v zahraničí  a zahraniční dělníci,no a to jsou Ukrajinci pořádně horké hlavy.Totéž by bylo ve všech evropských zemích.Je načase s tou Ukrajinou nějak skončit než nějaká horká hlava něco vyvede.Nebezpečí hrozí z jiné strany.

2 0
možnosti

Ono s tím právem na nezávislost je to o dost složitější, než jen ta jedna vaše věta. Představte si, že některá svazová republika Ruska (nebo jak ty oblasti nazývají) bude chtít vlastní nezávislost. Podle vás na to má právo. Pokud to udělá tak, jako to udělali někteří jedinci v Luhansku a Doněcku, tak tam vlítne armáda a vystřílí to hlava nehlava. Pokud to udělají tak, jako se to stalo ČSFR, tak pro změnu těch pár hlavounů, co to za tu "samostatnostichtivou" oblast řídí, uklouzne v koupelně. 

Pokud by některý ze států USA chtěl samostatnost a udělal by to se zbraní v ruce zabíráním úřadů, kasáren a muničních skladů, asi by tam také vlítla armáda (a to by tam nemuseli ani pobývat jednotky sousedního státu). Pokud by to řešili politicky a diplomaticky, tak jim fyzická likvidace nehrozí, ani lidem v daném státě. Pokud by dostatečná většina byla pro samostatnost, tak by se osamostatnili. 

Takže pokud někdo touží po samostatnosti, tak ať to dělá jinak, než se zbraní v ruce.

8 0
možnosti

A jak to udělat rychle aby daná oblast nemusela pobývat ve státu v kterém nechce být a podřizovat se zákonům a mezinárodním smlouvám které nechce... třeba asociací s EU (garantuji vám že pro tu byla podpora na východ od Dněpru podpora naprosto minimální kvůli vazbě tamního průmyslu na Rusko...

1 0
možnosti

:-)   Souhlas! Pěkně napsáno, taková je skutečnost!  Kdo by chtěl umírat za majetky těch, kteří na tom jenom bohatnou? To už nemá s láskou k vlasti pranic společného !   R^R^R^

4 6
možnosti

Pane Nováku, představte si, že vaši chalupu obsadí ozbrojená "banda", která bude chtít tvrdit, že má právo na samostatnost, životní prostor a tak. Vy se obrátíte na policii, aby zjednala pořádek a dotyčné ozbrojence vyhnala. A dostane se vám odpovědi "Proč by měli naši policisté umírat za váš majetek?"

7 3
možnosti

"ukrajinské vojenské dobrodružství na východě země"??? Panebože, co se tady ještě nedočtu....

K základním atributům každého suverénního státu státu je bránit svoji integritu a celistvost, tak se musí chovat každý stát, chce li přežít. Zvláště, jeli napaden mnohem silnějším sousedem a jak se čím dál jasněji ukazuje i jeho vojáky a hlavně jeho zbraněmi.

7 2
možnosti

:-)   Ševčíku....jako, že jsme nebombardovali Slováky, když také chtěli hvězdičku na vlajce EU ? RvRvRv

1 9
možnosti
Foto

I15v54a37n 86M89a84r53e28k

19. 5. 2015 8:31

Karma ! R^ (Ale tohle se např. p.Peszińskému a jeho soukmenovcům líbit nebude ) 8-oRv

5 7
možnosti

To ovšem nikomu nevadí.:-)

2 6
možnosti

říkáte, cituji: "Východní část Ukrajiny má právo na svojí nezávislost" na čem to právo zakládáte a proč je nadřazeno právu Ukrajiny držet si svoje území?

6 2
možnosti
Foto

O tom, co je právo, rozhoduje gosudar;-D

3 0
možnosti
  • Počet článků 218
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2345x
Autor petice "Chceme levnější benzín a naftu". Případnou podporu můžete vyjádřit na www.petice24.com. Předseda Občanského sdružení PATRIOT CZ.

Seznam rubrik