Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Zvolil autor dopisu vojenskou službu dobrovolně. Tak je za své rozhodnutí odpovědný. Nevím, jak bych, jsa zaměstnán v ČR pracoval zároveň v zahraničí. Takovou demagogii nechť zde nikdo nevyplkává?  Ubohý vojáček měl malý plat - tak proč nešel už na začátku pracovat jinam - finanční ohodnocení a možnost růstu jistě před nástupem znal.

  Co je to za kec, že nemohl odborně růst.  V jaké odbornosti? Jeho odbornost snad byla vojenská služba!

   Možná se ho dotkla nějaká změna v příslušném zákoně. Ale to zde ještě nemusí brečet jak povětrná dívčina. Devadesát procet důchodců (po padesáti letech práce) mu může jeho výsluhové jen závidět. Takto ubrečený voják byl určitě jen vojákem na baterky, škoda všech nákladů na něj vynaložených.

2 0
možnosti
VK

Výsluhy zrušit, ale tyto pracovníky dobře zaplatit. Tečka.

2 0
možnosti
JM

Rozhlédněme se kolem sebe. Mé známé, nositelce inv. důchodu I. stupně, po úrazu téměř nevládne pravou rukou, inv. důchod vzali, s odůvodněním, že na stav si "zvykla", je jí 33 let. Odvolala se, čeká na další rozhodnutí. Osobně mám inv. důchod I. stupně, o 43% sníženou pracovní schopnost. Ale na chráněném místě na mne chtěli stoprocentní výkon, což jsem nezvládala a ukončili se mnou ve zkušební lhůtě. Jako holčička si pamatuji v naší vesnici dědu, který dostal trafiku, neměl pravou ruku, jen hák.

1 0
možnosti
AP

Nerikam, ze si policista nebo vojak, který slouží na ulici nebo ve válce, nezaslouží materialni zabezpečit na stara kolena. Ale je víc takových, kteří i v poměru dělají prdlajs. Dopis se ohání samou povinosti statu za něco vdecit. Je ale hodně těch, kteří musí makat (z vašeho pohledu trpět za vlast) a dostanou mizernej mini důchod jenom proto, ze nejsou st.zamestnanec. Myslím, ze cely blog je prehnana reakce a jediná pravda je, ze na uprchlika vydává Německo možná vic peněz než Česko na průměrný duchod

2 0
možnosti
  • Počet článků 218
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2345x
Autor petice "Chceme levnější benzín a naftu". Případnou podporu můžete vyjádřit na www.petice24.com. Předseda Občanského sdružení PATRIOT CZ.

Seznam rubrik