Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

"Skutečně chceme, takovou budoucnost Evropy?" Ano, raději takovou než islámskou. Tu druhou bychom jako národ nemuseli přečkat. Jinak ode mě karma.

0 0
možnosti
Foto

Pane Pecko, ta druhá islámská  nám hrozí díky EU. Zatím jsme  jeden z mála státu, kde islám nemá svá gheta, mešity, kde platí právo šária, kde žena je podřízena muži, kde jsou vraždy ze cti běžné.

2 0
možnosti
ZH

Než něco příštěš napíšete, tak se napřed informujte o tom kolik hlasů má Francie a Německo, nějakého děcka se zeptejte, co je většina a někde si přečtěte, proč Henlein a sudeťáci revoltu vůbec začali a proč jim šli britové tak na ruku. Jinak by jste musel konstatovat, že zrádci jsou vlastně všichni, kdo pracovali na rozbití Rakouska-Uherska a potom ho oslavovali.;-D

0 1
možnosti
Foto

Pane Hlásný, trochu čtěte a zajímejte se o EU a zjistíte, že v EU  skutečně rozhoduje Německo a Francie. Mluví o tom naši poslanci i za KSČ a novináři v EU. Takže volit nějaké poslance do EU je zbytečné. Německo je ten stát, který svými penězi drží EU. Když se budete zajímat o EU zjistíte, kde si vymslel Evropskou ústavu a když neprošla referendem Lisabonskou smlouvu.

1 0
možnosti
Foto

dokud bude Evropský parlament odkladištěm pro neschopné politiky všech členských států, jako doposud, nic se nezmění

5 0
možnosti
SB
KC

S EU zle, bez ní ještě hůř. Jediné schůdné řešení je hledat spojence a prosadit změny ve sklerotické struktuře a arogantním chování EU. Odchodem bychom se odsunuli na periférii a tím by utrpěly ekonomické, politické, kulturní a další vztahy. Vím, že nálada občanů Česka je proti EU, ale negativa by při vystoupení převážila.

0 1
možnosti
Foto

Byli jsme bez EU a můžeme být i bez něj. Proč nemůže býtzachováno volné sdružení států, ve kterém si každý stát zachová svojespecifikum.  Tohle v historii nikdyneexistovalo a vede to jenom k nenávisti mezi státy.

0 0
možnosti
  • Počet článků 218
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2345x
Autor petice "Chceme levnější benzín a naftu". Případnou podporu můžete vyjádřit na www.petice24.com. Předseda Občanského sdružení PATRIOT CZ.

Seznam rubrik