Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je docela možné, že právě tímto krokem si sportovní svazy v zemích, kde je doping pod státní kontrolu, uvědomí, že pokud budou své ovečky krmit, tak to k ničemu nepovede. Budou sice namakaní, ale bez medailí a slávy.

Postihovat jen namátkou chycené ryby je - jak se z historie zdá - marností.

2 0
možnosti
VV

Pane doktore, nevim jestli je to mozne. V zemich kde je urcita zivotni uroven a inteligence sportovci vedi, jaka nebezpeci na zdravi Doping prinasi. Ovsem chudaci kteri diky dopingu a nejakemu vitezstvi zabezpeci rodinu to asi nepochopi.

1 0
možnosti
VV

Klidne si mohou udelat svoji vlastni II Olympiadu pro sebe a satelity v Moskve.

3 0
možnosti
Foto

O13t19a64k98a75r 55S35e52k94l

20. 6. 2016 16:49

V blogu chybí jeden podstatný fakt. Totiž to , že doping byl a dosud je v Rusku STÁTNÍ záležitost. Tak jak to bylo kdysi v celém socialistickém bloku - aby bylo možno ukázat převahu socialistických sportovců , bylo povoleno všechno.

Pro ruské sportovce , kteří "nezobou" , nejsou ve státních , vojenských , policejních či jiných , státem kontrolovaných klubech , je tento zákaz tragédie, To chápu , ale takových nezávislých sportovců je málo , osobně si žádného nevybavuji.

Proto si myslím , že plošný zákaz je prakticky jediná šance , jak tento problém řešit. Možná , že si Rusové uskuteční nějaké truc OH , kde tyčkařky budou skákat 6.5 m a koulaři házet 25 m.

Budiž jim to přáno.

10 2
možnosti
TN

Pro mě je ve vašem článku klíčové "osobně mám velmi silný pocit ..."

Možná bude lepší, zaměřit se na fakta.

9 0
možnosti
PV

P64a10v34e93l 43V65é82b98r

20. 6. 2016 13:53

Velmi se mi líbí ta závěrečná věta o porušení lidských práv. To jste vymyslel hlavou?

8 6
možnosti
SN

:-).....NEvymyslel si to autor, já jsem to také slyšel v rozhlase a souhlasím. Přece není dnes problém udělat okamžitý test ! Jsi čistý, pojedeš, nejsi, zůstaneš doma ! To zavání kolektivní vinou ......víc medailí zbude pro ostatní. Rosové chtějí bohužel také vyhrávat, ten režim tréninku je tomu podřízen. Pamatuji si, že za jakéhosi trenéra, co si zapisoval během utkání všechno do notýsku, trénovali ruští hokejisté v potápěčských botách ! !!

6 6
možnosti
MP

Po pravdě řečeno, olympiáda je jeden zkomercionalizovaný byznys. Je to část toho starého známého "chléb a hry". Slušný stát by to už naopak ani podporovat neměl. Lidi civí u TV na novodobé gladiátory, nadopované všelijakými bobulemi, a cpou se chipsama. Ať klidně Rusko z olympiády vyhodí, ale i všechny další provinilce. Sport by měl být integrální součástí života každého jedince už od mládí a tyhle cirkusy by měly skončit v propadlišti dějin, včetně těchto "olympiád".

4 8
možnosti
TH

Jenze komerce (a tudiz podpora sportovcu) je jedan vec. Dopovani je neco jineho. To do sportu nepatri.

6 0
možnosti
JF

J87a81r27d36a 37F70i38š89e16r

20. 6. 2016 13:20

Absolutní nesouhlas. Tenhle trapný ruský pláč nad špatným hrobem...všichni nám ubližují, je to spiknutí, všichni jsou proti nám a ostatní taky zobou...

On je ale velký rozdíl v tom, když dopují jednotlivci nebo jedna laboratoř a když je doping státem organizovaný ve velkém a organizovaně. V takovém případě je správné vyloučit celý stát, i ty, kteří jsou "nevinní".

14 3
možnosti
TH

Spravne, bylo to statne organizovane....

4 0
možnosti
JC

Sport je ritualisovaná náhražka války.

Je-li z něj některý stát vyloučen, zvyšuje se nebezpečí skutečné války.

3 2
možnosti
AK

Tady ale nejde o doping jednotlivých sportovců - s tímto problémem se bojuje neustále a hříšníci jsou z mnoha zemí světa. Tady jde o systém užívání dopingu řízený státem, včetně podílů z odměn, které sportovci dostávají. Rusáci to mají vymakané do posledního detailu včetně řebříčků odměn všech, kdo se na tom podílí. Je naprosto nutné rusáky vyloučit ze všech sportovních akcí až do doby, kdy budou čistí. Jak mají ostatní sportovci bojovat proti chemicko-farmaceutickému ruskému průmyslu? Jestli rusáci budou na olympiádě, tak jsou to mrtvé hry!!

13 4
možnosti
JAN

Je to trošku drsné, pravda, je-li ale také pravda, že to je "solidně řízené", pak by mělo Rusko, ale i ostatní, dostat malou lekci. Nebo chcete zase čekat 10 let , abysme se dozvěděli, kdo dopovall v Riu ?

11 3
možnosti
  • Počet článků 218
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2345x
Autor petice "Chceme levnější benzín a naftu". Případnou podporu můžete vyjádřit na www.petice24.com. Předseda Občanského sdružení PATRIOT CZ.

Seznam rubrik