Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KP

syrsyrecek

26. 2. 2011 17:26
Tak

Většina lidí,který půjčujou prachy,to nedělá z"humanitárních důvodů",ale ve většině případů jde o lichvářské praktiky i když se to schovává za kdejaké firmy s"bohulibými záměry"jak lidem pomáhat8-oKaždý rozumný"půjčovatel"Si zjistí SKUTEČNÉ majetkové a finanční poměry budoucího dlužníka!!Ale bohužel se půjčuje prostřednictvím různých externích pracovníků závislých na provizích z realizovaných půjček a taky to tak vypadá;-)Nesplácíš? Tak ti půjčíme ještě víc!Dáš nám za to "litr za žebro"a budeš mít zase na chvíli klid a ještě ti něco zbyde!!A dlužníci se nechaj opít rohlíkem a problém je tu!

0 0
možnosti
OS

Ota Sládek

26. 2. 2011 12:23
Jsme rukojmí? Koho?

Spojené státy nejsou zemí, kde bych toužil bydlet. Ale právo na ochranu soukromého majetku (což v praxi znamená, že mi jen tak nemůže vlézt na pozemek NIKDO, ani exekutor - v mé nepřítomnosti) je správné.

Prostě - střílet!

0 0
možnosti
K

Kidkid

28. 2. 2011 1:58
Re: Jsme rukojmí? Koho?

No viděl jsem záznam z USA - zloději vykrádali domek a soused to viděl a než přijela policie tak byli oba zloději po smrti legálně drženou kulovnicí. A to byl záznam z kamer toho souseda. A na policii volal a ty mu říkali, aby nestřílel. Střílel a nebyl to nějaký zajíc, bylo mu jistě přes 50 let.

0 0
možnosti
KM

kleo

26. 2. 2011 11:02
bravo...

R^ za něco takového by se měla vypisovat odměna;-D

0 0
možnosti
P

petrhajek.blog.idnes.cz

26. 2. 2011 0:00
sice se říká, že stát je přebujelý,

ale zde by pomohlo a/ jasně vymezit pravomoci exekutorů, aby nemohli škodit nevinným obřanům. b/ aby exeutoři nebyli soukromí podnikatelé, ale státní zaměstnanci, jako policie. Protože by mělo platit, že každý občan má stejná práva. Kdo má propůjčeno státem něco navíc, měl by být státní zaměstnanec a zodpovídat se mu. Z toho plyne za c/ měl by být někdo, kdo kontroluje exekutory - jejich činnost, dodržování pravidel apod. Něco, jako jsou policajti policajtů (inspekce MV). To by pro začátek mohlo pomoct a zárověň by se pokračovalo u vymáhání dluhů od skutečných dlužníků.

0 0
možnosti
VN

Agrippa

25. 2. 2011 22:24
pan majitel

Panu majiteli drzim palce. Sama bych udelala totez. Exekutori se chovaji jako odbrzdeni gauneri, kteri maji pro svoj zverstva oporu v zakone. Zakon dzungle.

Pif paf. Nevahala bych ani vterinu .

0 0
možnosti
S

standysman

25. 2. 2011 16:28
poškození majetku

do jaké výše může exekutor poškodit majetek při vniknutí? Když mám bezpečností dveře za cca 30k, zámečník si s nima rozhodně neporadí, na to jsou dělané. Tak exekutor kvůli pár tisícům zavolá hasiče a rozřežou je motorovou flexou na kusy? A pak po škodě za 30k oblepí pračku, ledničku, myčku za zbytkovou hodnotu cca 10k? Při vniknutí snad nesmí způsobit nějakou větší škodu. Ví někdo jak to je? Nikde jsem to nenašel.;-D

0 0
možnosti
DH

Xav

28. 2. 2011 22:46
Re: poškození majetku

jste naivni, kdyz si myslite, ze si s nimi zamecnik neporadi, jsou zamecnici, kteri to zvladnou za par desitek sekund bez sebemensiho poskozeni dveri

0 0
možnosti
VN

lomihnát

25. 2. 2011 12:59
No, nějakej flastr samozřejmě dostane,

ale to je tak vždycky.

Každej dobrej skutek musí být po ásluze potrestán, že.

0 0
možnosti
DO

David Ondrejkovič

25. 2. 2011 11:26
Doručování

K tomuto: "díky našemu soudnímu systému doručování obálek se o tom nemusí ani dovědět" dodávám:

Jelikož celý ten obludný systém vymáhání dluhů již v minulosti poměrně dobře zafungoval (jen si vzpomeňte jak se dříve dlužníci vysmívali věřitelům do obličeje), tak si lidé začali dávat větší pozor a dluhů je méně než by ten obludně vyrostlý systém dokázalo uživit. Proto se v poslední době rozvíjejí praktiky, které mají za úkol dlužníky uměle vyrábět (např. katalogové podvody). To potom onen věřitel-ganster dělá vše cíleně proto, aby onen jím neoprávněně nařčený dlužník (který ve skutečnosti žádným dlužníkem není) nikdy žádou obálku s nějakým upozorněním ani NEDOSTAL a mohl se začít bránit až se zahájením exekuce.

0 0
možnosti
JDJOT

Judge Dredd je o5 tady

24. 2. 2011 22:37
JÁ NEVÍM CO SE TADY FURT POHORŠUJETE

již opakovaně jsem nabízel a stále nabízím svoji pohledávku, která nyní činí cca 130-150tis. Odpustím úroky a ještě nějaké platby, pokud dostanu celou jistinu.

Nabízím možnost odkupu a NEPLATIČI=ZLODĚJI potom již vaše vlastní peníze můžete klidně odpustit.

!!!!Do té doby držte zobák a krok!!!!

Mimochodem, když už se tady bráníte hesly "oko za oko" nebo jak jsem četl níže (asi filmový fanda) "vyššího principu mravního", tak prastará a osvědčená římská zásada byla, že dlužník nemá-li na uhrazazení dluhu v prodlení, propadá věřiteli do otroctví...

0 0
možnosti
JDJOT

Judge Dredd je o5 tady

24. 2. 2011 22:38
Re: JÁ NEVÍM CO SE TADY FURT POHORŠUJETE

V dnešní době by stačila pouze povinnost pracovat 12 hod. denně 7 dnů v týdnua 365 dnů v roce dokud by dluh nesplatil, a to pokud si nenajde adekvátní práci sám, na v práci určené věřitelem.

.

To by byla pro NEPLATIČE=ZLODĚJE medicínka...

0 0
možnosti
T

tyraelid

24. 2. 2011 16:35
Strelec bude obvinen z vrazdy a to popravu.

V CR nesmite zastrelit cloveka, dokud nejste ohrozen na zdravi ci zivote. Takze strelec dostane tak 13 let. A samozrejme popravu. Exekutor jednal spravne, jestlize dluznik v dome prespava, nikdo nemuze vedet zda tam take neschovava majetek nebo finance. Panu autorovi zrejme nikdo nikdy nedluzil penize. Jinak by vedel, jak nesmirne je v CR teke ziskat penize zpet, soudy jsou bezmocne a pomale a jediny kdo jakztakz funguje jsou exekutori.R^R^

0 0
možnosti

Marki123

24. 2. 2011 17:56
Re: Strelec bude obvinen z vrazdy a to popravu.

Pokud by měl legálně zbroják, tak má zbraň na ochranu osoby a majetku.

A majetku!

I naše šílené soudy už osvobodili několik lidí, kteří chránili jen svůj majetek, nikoliv sebe. Jako třeba toho otce se synem, který zastřelil zloděje do zad, když mu utíkal s televizí.

To je taková první vlaštovka. I když myslím trvalo 6 let, než se k tomu rozsudku dopracovali.

Bohužel, systém precedentu, jako v americkém soudnictví u nás nefunguje. Takže je to jedno, každý případ bude posuzován zas znovu od začátku.

0 0
možnosti
  • Počet článků 218
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2345x
Autor petice "Chceme levnější benzín a naftu". Případnou podporu můžete vyjádřit na www.petice24.com. Předseda Občanského sdružení PATRIOT CZ.

Seznam rubrik